Amsterdamse Zorg


In de ene zorgorganisatie werk je met ouderen en in de andere juist met kinderen. Weer ergens anders werk je met verslaafde mensen of met mensen met een handicap.


Veel kansen voor de toekomst

De zorgsector is, op de zakelijke dienstverlening na, de grootste werkgever in de stad. Er is veel behoefte aan zorgmedewerkers. Jaarlijks zijn er meer dan 10.000 vacatures. Het aantal vacatures zal de komende jaren alleen maar toenemen. Met het juiste diploma kun je gemakkelijk aan de slag als bijvoorbeeld laborant, operatieassistent, verpleegkundige, doktersassistent, woonbegeleider of zorgmanager.


Zorg Carrièrewijzer

Wil je meer weten over het werken in de zorg? In de Zorg Carrièrewijzer kun je allerlei handige weetjes vinden over het werken in de zorg. download

Welke opleiding past bij jou?

Kijk op www.werkindezorg.nl en www.youchooz.nl voor meer informatie over de verschillende opleidingen en functies.

Gastles

Amsterdamse zorgverleners vertellen jou en je klasgenoten over carrière-mogelijkheden in de zorg. Vraag je decaan naar de mogelijkheden om een gastles te regelen.

Doe de test

Benieuwd geworden of een opleiding en werken in de zorg iets voor jou is? Doe de test en ontdek waar jouw carrière-mogelijkheden liggen!

Open Dag van de Zorg

Jaarlijks openen zorg-organisaties op de derde dag van maart hun deuren voor jou! Neem een kijkje achter de schermen bij een zorginstelling naar keuze. Klik hier voor de deelnemende zorgorganisaties en meer informatie.

support