Koninklijke Marine


Aanmelden

Als je je wilt aanmelden voor deze stage, vraag dan eerst toestemming aan jouw loopbaancoördinator. Als hij denkt dat jij geschikt bent voor deze stage kun je je hier aanmelden.

Na ontvangst van het stageverzoek zal de Coördinator Snuffelstages je zo spoedig mogelijk informeren of deelname mogelijk is.

Je aanmeldingsgegevens worden automatisch verzonden naar het Bureau Stageondersteuning van de Koninklijke Marine. Het meesturen van een goede motivatie is soms doorslaggevend.
 Als je vragen hebt  bel met 0223-657652 of mail naar stage@marine.nl.

3-daagse Snuffelstage

Voor wie is de stage?

Leerlingen van VMBO, HAVO en VWO die geinteresseerd zijn in werken bij de marine. Je moet minimaal 15 jaar oud zijn. 

Wat houdt de stage in?

Je gaat groepsgewijs kennis maken met de Koninklijke Marine. Dit gebeurt op een militaire manier waarbij intensieve fysieke inspanning niet wordt gemeden!

Het is een aaneengesloten programma met twee overnachtingen. Daarom is deelname aan slechts één of twee dagdelen niet mogelijk. Je moet wel een serieuze belangstelling hebben voor de Marine, want deze drie dagen zijn bepaald geen schoolreisje!

Wat heb je ervoor nodig?

Er wordt verwacht dat je deze drie dagen met veel inzet aan alle, soms grensverleggende en vaak natte activiteiten meedoet. Discipline, doorzettingsvermogen, orders op kunnen volgen, en keihard willen werken zijn eigenschappen die je in huis moet hebben.

Wat zijn de voorwaarden?

Het aantal deelnemers aan deze snuffelstages is beperkt tot groepen van maximaal 16 personen per periode. Je moet minimaal 15 jaar zijn. Er mogen maximaal 4 leerlingen per school meedoen, en zowel de ouders als de school moeten toestemming geven voor de snuffelstage. Ten slotte: de stage vind plaats in Den Helder, en er worden geen (reis)kosten vergoed door de Koninklijke Marine.Discipline, doorzettings-vermogen, orders op kunnen volgen, en keihard willen werken zijn eigenschappen die je in huis moet hebben.

support