HEMA


Werken bij HEMA

Samen maken we het succes!

HEMA heeft een open en eerlijke bedrijfscultuur met aandacht voor mensen en aantrekkelijke arbeids-voorwaarden. Bij HEMA krijg je de kans om door te groeien en jezelf te ontwikkelen. Niet voor niets heeft HEMA in 2008 de Beste Werkgever award gewonnen; een prijs voor de organisatie met de sterkste stijging in medewerkertevredenheid.

Werken bij HEMA betekent samen met collega's je handen uit de mouwen steken. Met elkaar zorgen we elke dag voor tevreden klanten. Altijd jezelf! is écht HEMA. Iedereen is gelijk, maar niemand is hetzelfde. Elke medewerker heeft zijn eigen talent en we ondersteunen je graag bij het laten stralen van jouw talent. Samen maken we het succes van HEMA!


De gastles bestaat uit een powerpointpresentatie over HEMA: geschiedenis en doelstellingen, organisatie van bedrijf en filiaal, en natuurlijk de leer- en carrieremogelijkheden. De gastles kan gegeven worden in de presentatieruimte van HEMA op de Nieuwendijk in Amsterdam, of op jouw school. Het duurt ongeveer een uur, inclusief vragen stellen.

Geïnteresseerd? Overleg met je decaan!Een snuffelstage bij HEMA duurt meestal een week, maar dat kan korter of langer.Tijdens de stage ga je het hele bedrijf door en loop je met alle afdelingen mee (mode, hardwaren, food, horeca). Je kijkt mee in de filiaalorganisatie en doet vanuit de praktijk kennis op van detailhandel. Afhankelijk van waar er tijd en plek is wordt je een filiaal toegewezen. Je woonplaats wordt meegenomen in de keuze van het filiaal.

Geïnteresseerd? Overleg met je decaan!Je kunt een medewerker interviewen van een afdeling  of met een functie die je aanspreekt (verkoopmedewerker, teamleider, (assistent-) filiaalmanager). Het interview moet je voorbereiden met je docent en duurt maximaal een half uur.

Geïnteresseerd? Overleg met je decaan!

Online folder

Wil je meer weten over hoe het is om te werken bij HEMA? Laat je inspireren door de informatie in de on line folder Verassend werken bij HEMA.

Actuele vacatures

Wil je weten welke vacatures er momenteel zijn bij HEMA? Bekijke hier onze actuele vacatures. Je kunt zoeken op regio en op interessegebied.


support