Wie zegt dat het bijhouden van je CV een saai en vervelend werkje moet zijn? Het gaat toch om jouw leven, om jouw ervaringen, om alle dingen die jij belangrijk vindt? Op je Lifelog van Peppels.net kun je alles kwijt. Werk, opleidingen, boeken en films: alles wat je belangrijk vindt zet je op je CV.


Je Lifelog en CV

Leg je ervaringen vast

Omslagfoto

Met je omslagfoto geef je karakter aan je pagina.

Bericht of ervaring

Wil je een bericht plaatsen of een beschrijving geven van een ervaring? Dat kan een stage zijn of een opleiding, maar ook een boek, concert of reis!

Fotoalbum, video, tekst of linkjes

Met een simpele klik breid je je artikel uit. Laat zien wat je gedaan hebt en plaats foto's of een filmpje.

Bepaal wie het mag zien

Geef aan of je artikel op je cv mag staan. Bepaal of iedereen het kan zien, of alleen jijzelf.

Wijzig of verwijder

Klik de wijzigknop en je kunt je artikel altijd weer aanpassen zoals jij wilt. Je kunt het natuurlijk ook verwijderen.

Logview

Kies voor Logview om alle artikelen te zien die je geplaatst hebt. Je laatste berichten en ervaringen staan bovenaan. Scroll naar beneden en duik in je eigen verleden.

CV view

Kies voor CV view voor een overzicht van alle ervaringen die je wilt presenteren aan je toekomstige werkgever, vervolgopleiding of wie dan ook. Al je ervaringen worden chronologisch gerangschikt en zijn gekoppeld aan een tijdbalk. Zo kun je direct zien wat je in een bepaalde periode hebt gedaan.

Check me please

Klik de button en nodig iemand uit om commentaar te leveren bij je artikel: je vrienden, je docent of stagebegeleider. Verzamel zoveel mogelijk referenties, en geef jezelf zo de beste kansen op een goede loopbaan?'

Waardeer je item

Was het boek echt vet? Had je een leuke of een beroerde stage? Deel sterren uit! Zo help je andere leerlingen als ze een keuze moeten maken..'

support