En wat wil jij later worden...?

Deze vraag zal je vaak gehoord hebben. Wat moet je dan antwoorden. Ik weet het nog niet? Brandweerman? Iets met kinderen? Zoiets kon je zeggen toen je zes jaar oud was, maar nu...


Kies voor je toekomst

Het gaat om jouw droom!

De komende jaren  ga jij keuzes maken die heel erg belangrijk zijn voor de rest van je leven. Bijvoorbeeld hoeveel je gaat verdienen. En of je voor een baas gaat werken. Of  je eigenlijk wel werk kunt krijgen. En natuurlijk of je je werk wel echt leuk vindt, of je jouw dromen kunt waarmaken.

Leren kiezen

Peppels.net helpt je om die keuzes beter te leren maken. Op de eerste plaats door je te laten ontdekken wie jij bent, wat je kunt en wat je wilt. Maar ook door je te helpen met het onderzoeken van jouw mogelijkheden. En tot slot door je in contact te brengen met mensen die je verder kunnen helpen.

Het moet wel leuk zijn!

Bezig zijn met je loopbaan, dat moet leuk zijn om te doen! Daarom proberen we Peppels.net zo leuk mogelijk te maken. We hopen dat je veel plezier hebt met het werken aan jouw loopbaan! Als je tips hebt hoe Peppels.net beter kan, stuur ons dan een e-mail.

support