TalentgamesHou je van aanpakken?

Wil je met je handen werken, met je hersens of allebei? Op kantoor, in de buitenlucht of op het water? De haven van Amsterdam kan aanpakkers goed gebruiken!
speel de game >


Ben je ondernemer?

Laat zien dat jij een echte ondernemer bent en maak gebruik van al je kennis.Huur panden voor je restaurants, ga naar het arbeidsbureau voor personeel, maak reclame en bouw je eigen zaak op.
speel de game >


Kun je logisch denken?

In deze populaire game moet je gekleurde punten doen oplichten door buizen te verdraaien en met elkaar te verbinden. Hoe hoger het level, des te meer kleuren.
speel de game >


Heb je technisch inzicht?

Benieuwd naar je technisch en analytisch inzicht? Deze test bestaat uit 32 vragen op het gebied van de techniek.
speel de game >Kun jij boeren?

Word een topboer op je online-boerderij! Akkerbouw & veeteelt worden samen met elkaar pas echt leuk: nodig je vrienden uit en overlaad ze met cadeaus! Bouw stallen, verkoop je oogst en verwerk je producten verder - je bent verantwoordelijk voor het hele productieproces, net als op een echte boerderij.
speel de game >


Bouw je jachthaven

Youda Marina is een management game waarin je je eigen jachthaven moet bouwen, alle gasten moet ontvangen en ze tevreden moet houden.
speel de game >


Run een schoonheidssalon

Heb je er altijd van gedroomd om een schoonheidssalon te runnen? Je zal met behulp van de muis de klanten moeten ontvangen en ze de verzorging geven die ze wensen. Doel is de beoogde omzet te halen.
speel de game >Wil jij je eigen vliegveld?

Dit virtuele vliegveld biedt een schat aan mogelijkheden. Bouw en manage je eigen luchthaven en begeleid je passagiers. Geef je vrienden toestemming om te landen en stuur je vliegtuigen naar verre landen. Jouw vliegveld wordt al gauw de spil op de internationale vliegmarkt!
speel de game >


Kies een virtueel beroep

In Miniconomy kun je allerlei beroepen uitoefenen, zoals politieagent, burgemeester, makelaar, bankier en zelfs president. Ga jij voor de rijkdom, de macht, wil je nieuwe mensen leren kennen of ambieer je toch een politieke functie?
speel de game >


Heb jij kleurenkennis?

Ga de uitdaging aan en test je kleurenkennis. Ga naar de Colorgame en ontdek hoe goed jij bent!
speel de game >

support